Voorstellen

Mijn naam is Wendy van der Hoek en na jaren in het onderwijs te hebben gewerkt, heb ik de overstap gemaakt naar uitvaartzorg en spreken. Samen met mijn man heb ik een gezin met 3 jonge kinderen. Een gezellig druk gezin waar ik veel vervulling uithaal.

Uitvaartzorg is zoals het woord het al zegt, de zorg voor mensen rondom een uitvaart. Het gaat mij daarbij om meer dan alleen de zorg voor de overledene. Die verdient respectvolle zorg maar ook de familie en dierbaren behoeven een  liefdevolle en vriendelijke benadering.

Ook trek ik het contact graag  breder dan alleen de week van de uitvaart.
Dat breder trekken zit hem er voor mij in dat ik niet alleen in de week voor de uitvaart bij u langskom maar ook nog daarna. Als u later nog denkt dat u mij voor een gesprek kunt gebruiken, schroom dan niet om contact op te nemen.
Juist voor deze situaties heb ik een opleiding gevolgd, en het diploma behaald, tot Verlies- en rouwbegeleider.

Mijn christelijke levensovertuiging zorgt ervoor dat ik goed thuis ben in de christelijke rituelen rondom een uitvaart. Met evenveel liefde en aandacht zal ik echter iedereen die mij inhuurt van dienst zijn en ook daar meedenken in de rituelen waarbij u zich prettig voelt.